Tidligere driftsbeskeder

11 januar, 2022 - 14:00

Fejl ved søgning i Cicero -er løst

Der er problemer med OpenSearch, som gør, at Cicero-søgninger fejler. Vi arbejder på at få løst problemet.

11 januar, 2022 - 13:18

Driftsproblemer på alle produkter - er løst

DBC DIGITAL har i øjeblikket driftsproblemer på alle produkter. Vi arbejder på højtryk på at løse problemet.

15 december, 2021 - 13:34

Udfald i Bibliotek.dk-bestillinger foretaget onsdag (15. dec.) mellem kl. 7:00 og 10:45

Bibliotek.dk-bestillinger foretaget onsdag mellem kl. 7:00 og 10:45 er gennemført, men med forsinkelse.

Det kan desværre betyde, at Bibliotek.dk-brugere har dobbeltbestilt, da de ikke har kunnet se deres bestillinger i lånerstatus før onsdag eftermiddag.

DBC beklager fejlen og de henvendelser og dobbeltbestillinger situationen evt. medfører.

15 december, 2021 - 08:45

Planlagt vedligeholdelse af en server i den kommende nat.

DBC foretager planlagt vedligeholdelse af en server i den kommende nat. Efter kl. 23 vil aflevering af poster og login kortvarigt være ude af drift (ca. 30 min). Der vil også være et kort udfald torsdag morgen omkring 06:30. Vi beklager de ulemper, det må medføre.

11 december, 2021 - 15:33

Søgefaciliteter - 11. december 2021 - er løst

Søgefaciliteterne på Forfatterweb, Faktalink er midlertidigt ude af drift.
13. dec Kl. 16.51: Problemet med DK5 Søgefaciliteter er løst.

10 november, 2021 - 09:48

Servicevindue onsdag den 24. november 2021 kl. 6-10

Vi arbejder på at blive færdige med servicevinduet, men bliver desværre nødt til at forlænge det med yderligere en time frem til kl. ca. 10.

-----

Vi holder servicevindue onsdag den 24. november 2021 i tidsrummet kl. 6-8, hvor der vil være ustabil drift på mange af DBC’s produkter og services, herunder Bibliotekslogin, bestilsystemet, opdateringer af  bibliografiske poster i Databrønden (Update), træk af faustnumre (Open Numberoll). Også Filmstriben er berørt og der sættes en ny CULR version (1.6) i drift.
Læs mere om DBC webservices.

24. nov Kl. 9:25 - servicevinduet er veloverstået

4 november, 2021 - 13:25

Problem med søgning i flere systemer er løst

Der er i øjeblikket problemer med søgning i flere af vores systemer. Vi arbejder på at løse problemet hurtigst muligt.

Kl. 14.35: Problemet er løst

27 oktober, 2021 - 11:17

Ustabil drift på Læsekompas og Metakompas i morgen d. 28.10. 2021 mellem kl. 8 og 9.

Torsdag den 28. oktober 2021 i tidsrummet kl. 8-9, kan der opleves ustabil drift på Læsekompas og Metakompas pga. service.

25 oktober, 2021 - 12:40

Servicevindue onsdag den 27. oktober 2021 kl. 6-8

Vi holder servicevindue onsdag den 27. oktober 2021 i tidsrummet kl. 6-8, hvor der kan opleves ustabil drift på DBC’s produkter og services

13 oktober, 2021 - 10:46

Ny adgangs- og rettighedsstyring på Netpunkt fra torsdag 14. oktober

I skal logge ind som I plejer, men hvis I skulle opleve problemer med login og adgang på Netpunkt, så opret en henvendelse på kundeservice.dbc.dk. Læs mere om Ny adgangs- og rettighedsstyring