Driftsituation

30 juni, 2017 - 12:30

Opdatering på svartids problematikken på Brønden

Der er blevet testet en løsning, som nævnt på denne side i sidste uge. Det har desværre vist sig, at der er en fejl i løsningen, som giver nogle problemer med visningen af bestemte poster. Der skal derfor foretages en yderligere rettelse og en efterfølgende test af løsningen. Grundet den snarlige ferieperiode, vurderer vi at risikoen ved at sætte en ny løsning i drift, at være for stor for både biblioteker og brugere.

Der vil blive arbejdet videre med løsningen, men den kommer først i drift, når sommerferien er afsluttet.

Det har herudover vist sig at de DDB-CMS biblioteker (der er på brønd 3.5), der er skiftet til 4.3 af opensearch har mere stabile svartider end de biblioteker der fortsat anvender 4.2.

Derfor er der igangsat en dialog med DDB om at få flyttet DDB-CMS (brønd 3.5) bibliotekerne over på 4.3.

Denne tekst vil derfor blive stående på siden her frem til mandag i uge 32.

Kontakt kundeservice

(OBS: Husk at tilføje ordet "integraalarm" i Overskrift-feltet.)
(hvis fejl, oplys gerne mange detaljer)
Vedhæft fil
Filer skal være mindre end 8 MB.
Tilladte filtyper: gif jpg jpeg png bmp eps tif pict psd txt rtf html odf pdf doc docx ppt pptx xls xlsx xml avi mov mp3 ogg wav bz2 dmg gz jar rar sit tar zip pem csr crt cer pfx key pkcs12
CAPTCHA

Dette spørgsmål er for at undgå automatiske indsendelser.