Driftsituation

Svartider for Open Search

OpenSearch svartider

Status

17 november, 2017 - 13:20

Normal drift

30 oktober, 2017 - 16:09

Problemer med søgning er næsten løst (DBC)

Status på problemerne med søgning i den version af den fælles databrønd, som bl.a. bruges af Fælles Bibliotekssystem og DDB CMS, er, at der hverken er datatab eller udfald af services. Vi har dog stadig ekstra opmærksomhed på svartiderne, hvor hovedparten af søgningerne er næsten normale, mens enkelte fortsat tager for lang tid. Klik for den fulde status

Kontakt kundeservice

(OBS: Husk at tilføje ordet "integraalarm" i Overskrift-feltet.)
(hvis fejl, oplys gerne mange detaljer)
Vedhæft fil
Filer skal være mindre end 8 MB.
Tilladte filtyper: gif jpg jpeg png bmp eps tif pict psd txt rtf html odf pdf doc docx ppt pptx xls xlsx xml avi mov mp3 ogg wav bz2 dmg gz jar rar sit tar zip pem csr crt cer pfx key pkcs12
CAPTCHA

Dette spørgsmål er for at undgå automatiske indsendelser.