Driftssituation

Svartider for Open Search

OpenSearch svartider

Status

9 januar, 2019 - 15:29

Bestillinger fejler på tidsskrifter (find ny lokation)

Netpunkt-bestillinger på tidsskrifter fejler i flere tilfælde med besked om at "finde ny lokation" (Cicero-biblioteker). Fejlen skyldes forkert formatering af tidsskriftets nummering i bestil-formularen. Vi er i gang med en rettelse.

Kontakt kundeservice

(OBS: Husk at tilføje ordet "integraalarm" i Overskrift-feltet.)
(hvis fejl, oplys gerne mange detaljer)
Vedhæft fil
Filer skal være mindre end 8 MB.
Tilladte filtyper: gif jpg jpeg png bmp eps tif pict psd txt rtf html odf pdf doc docx ppt pptx xls xlsx xml avi mov mp3 ogg wav bz2 dmg gz jar rar sit tar zip pem csr crt cer pfx key pkcs12
CAPTCHA

Dette spørgsmål er for at undgå automatiske indsendelser.