Driftsarkiv

1 april, 2020 - 11:42

Der er i øjeblikket problemer med lånertjek-servicen (LØST) (DBC)

Kl. 12:30 Problemet er løst

Det betyder, at brugerne ikke kan logge ind på Filmstriben, eReolen, bibliotek.dk (inkl. Infomedia via bibliotek.dk) og fjernadgang via folkebibliotekernes hjemmeside. Vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt.

Næste status kl. 12:45

25 marts, 2020 - 08:20

Direkte inddateringer til brønden virker pt. ikke (LØST) (DBC)

Kl. 9.20 problemet er løst.

Vi vender tilbage, når problemet er løst

11 marts, 2020 - 11:08

Servicevindue den 25. marts 2020 kl. 6-8 (LØST) (DBC)

Man vil kunne opleve ustabil drift på DBC’s produkter og services onsdag den 25. marts i tidsrummet kl. 6-8.

10 marts, 2020 - 11:04

Ustabil adgang til DBC’s systemer - Løst (DBC)

Vores internet-leverandør oplever i øjeblikket routningsproblemer i netværket, og dette kan betyde, at vores systemer opleves ustabile eller utilgængelige i korte perioder.

Vores leverandør arbejder på at løse problemet.

Kl. 12:55: Problemet er løst

6 marts, 2020 - 13:58

Forfattersøgninger fejler på Læsekompas.dk - Løst (DBC)

Vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt.

Kl. 16:05: Problemet er løst.

5 marts, 2020 - 10:28

Bibliotek.dk er utilgængelig i øjeblikket - Løst (DBC)

Bibliotek.dk er utilgængelig i øjeblikket. Vi arbejder på at løse problemet hurtigst muligt.

Kl. 13:25: Problemet er løst

3 marts, 2020 - 09:51

Netpunkt: Nogle biblioteker oplever at der mangler lokaliseringer i BOB/netpunkt (LØST) (DBC)

Kl. 13.40 : Vi arbejder forsat på at løse problemet.

Vi arbejder på at løse problemet hurtigst muligt.

3 marts, 2020 - 09:19

Bibliotek.dk: Problemer med bestilling (LØST) (DBC)

Kl. 13.40 : Vi arbejder forsat på at løse problemet.

Det er i øjeblikket problemer med at bestille i bibliotek.dk. Vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt.

2 marts, 2020 - 08:33

Login.bib.dk (Adgangsplatformen) er i øjeblikket nede. (LØST) (DBC)

Kl. 9.30 : Problemet er løst.

Kl. 9.20 : Vi arbejder forsat på at løse problemet. Vi forventer normal drift kl. 10.00

Vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Næste status kl. 09.15.

10 februar, 2020 - 11:49

BOB - problemer med at bruge Internet Explorer 11 (DBC)

Der er i øjeblikket problemer med at håndtere BOB-bestillinger i Internet Explorer 11. Vi arbejder på en løsning og anbefaler, at I bruger Firefox, Chrome eller Internet Explorer Edge i stedet for. (LØST)