Driftsarkiv

15 november, 2019 - 15:15

Indlogningproblemer til fx Filmstriben, Bibliotek.dk LØST (DBC)

16. november kl. 19.35 - Problemet er løst

Nogle brugere kan opleve problemer med at logge ind til fx. Filmstriben og Bibliotek.dk

Vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt.

15 november, 2019 - 11:26

Problemer med at bestille materialer på Bibliotek.dk (LØST) (DBC)

Kl. 11:33 - Problemet er løst

Det er i øjeblikket ikke muligt at bestille materialer på Bibliotek.dk. Vi arbejder på at løse problemet hurtigst muligt.

15 november, 2019 - 10:26

Bibliotek.dk er pt. utilgængelig (LØST) (DBC)

kl. 10:55 - problemet er løst

Vi arbejder på at løse problemet hurtigst muligt

12 november, 2019 - 07:58

Det er i øjeblikket ustabil drift (LØST) (Filmstriben)

16. november kl. 19.35 - Problemet er løst

Vi arbejder på at løse det hurtigst muligt.

7 november, 2019 - 09:29

Der er i øjeblikket problemer med at logge ind og afspille film. (LØST) (Filmstriben)

Kl. 9:50 - Problemet er løst.

Vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt.

1 november, 2019 - 10:45

Biblo henter ikke brugerindhold pt (LØST) (DBC)

Kl. 12:10 problemet er løst

Der er i øjeblikket problemer med at vise brugerindhold på Biblo, bl.a. grupperne. Vi er i gang med at undersøge problemet.

30 oktober, 2019 - 14:52

Der er i øjeblikket ikke adgang til bibliotek.dk (LØST) (DBC)

kl. 15:10 - problemet er løst

Vi arbejder på at løse det hurtigst muligt.

29 oktober, 2019 - 10:14

Sikkerhedsopdatering onsdag den 30. Oktober mellem kl. 6.00 - 8.00 (DBC)

Onsdag den 30. Oktober gennemfører vi en sikkerhedsopdatering fra klokken 6. Opdateringen vil påvirke de fleste af vores produkter og services, som vil være ustabile mellem kl. 6 og 8.

Følg status på https://kundeservice.dbc.dk/

28 oktober, 2019 - 14:13

Der er ustabil drift på netpunkt - det rammer især lokaliseringer og bestil. - LØST (DBC)

Kl. 14.40: Problemet er løst

Vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt.

27 oktober, 2019 - 14:49

login problemer (LØST) (DBC)

Kl. 17:35 - Problemet er hermed løst

Kl. 15: 49 - Opdatering, login fejler forsat.

Vi oplever i øjeblikket login problemer på flere platformer. Vi arbejder på at løse problemet så hurtigt som muligt.