Driftsarkiv

13 oktober, 2019 - 20:57

Problemer med login på Apple TV app. (Filmstriben)

Vi oplever i øjeblikket problemer med login på Apple TV app.

12 oktober, 2019 - 14:33

Drift problemer (LØST) (DBC)

Vi har pt. lidt drift problemer.

Vi arbejder på at løste det.

15:45 Det var en database fejl som var skyld i det hele og det gik blandt andet ud over bestiller systemet på Bibliotek.dk og Netpunkt.dk.

Alt skulle nu være løst og systemerne køre igen

10 oktober, 2019 - 12:53

Der mangler pt. bibliografiske oplysninger og udlånsstatus i nogle systemer (LØST) (DBC)

Kl. 13:00 - Problemet er løst.

Vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt.

8 oktober, 2019 - 13:16

Der mangler pt. lokaliseringer i Netpunkt og i BOB-basen (LØST) (DBC)

Kl. 13:30 problemet er hermed løst.

Vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt.

30 september, 2019 - 15:38

Ustabil drift i netpunkt (LØST) (DBC)

Kl: 17:00 - Problemet er løst

Der kan være problemer med at folde poster ud og ajax-fejl ved bestilling. Vi arbejder på at løse problemerne hurtigst muligt.

27 september, 2019 - 09:07

Det er i øjeblikket problemer med BOB-Basen (LØST) (DBC)

Kl. 9:25 - Problemet er løst.

Vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt.

27 september, 2019 - 07:52

Det er i øjeblikket ustabil drift på netpunkt (løst) (DBC)

Vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt.

25 september, 2019 - 15:07

(løst)Poster fra FBS og andre biblioteker kommer i øjeblikket ikke igennem til brønden. (DBC)

Vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt.

25 september, 2019 - 14:30

Det er i øjeblikket ustabil drift på netpunkt (LØST) (DBC)

kl. 15:00 - problemet er løst

Vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt.

24 september, 2019 - 12:39

Sikkerhedsopdatering onsdag d. 25. september mellem kl. 6.00 - 8.00 (LØST) (DBC)

Onsdag den 25. september gennemfører vi en sikkerhedsopdatering, der vil påvirke Bibliotek.dk, hvor der kan forekomme driftsforstyrrelser mellem kl. 6 og 8.